0

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

01. jan. 2021

Vi står stadig sammen om at passe på hinanden

Hos danbolig Erhverv er fortsat fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder, men vi er meget påpasselige og følger myndighedernes anbefalinger meget tæt. Her på siden finder du svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe og sælge ejendomme i den nuværende situation.


Vi er fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder, men vi er meget påpasselige og sørger for at følge myndighedernes anbefalinger. Det betyder, at vi tager en ansvarlig og fornuftig tilgang til alle vores aftaler og møder med hinanden og vores kunder.

Holder I åbent mellem den 17. december og den 17. januar?
Ja, vi holder som udgangspunkt åbent mellem den 17. december og den 17. januar. Vi er derfor fortsat fuldt ud til din rådighed, men er naturligvis meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale erhvervsmægler for at høre nærmere.

Vi opdaterer løbende denne side
Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker danbolig, opdaterer vi denne side. Vi anbefaler derfor, at du besøger hjemmesiden igen, hvis du er i tvivl om vores opfordringer og anbefalinger

Myndighedernes retningslinjer
Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om Covid-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

 

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.