Invester i fremtiden

Hos danbolig Erhverv har vi et bredt udvalg af investeringsejendomme til salg – fordelt over hele landet. Start din investering i fremtiden her.

Investerings­ejendomme

De senere års lave rente har gjort erhvervsejendomme til et attraktivt investeringsobjekt som alternativ til andre aktivklasser. Derfor er det vigtigt, at din mægler og rådgiver har den nødvendige viden og erfaring til at navigere i dette marked.

Hos danbolig Erhverv har vores erfarne mæglere alle arbejdet i lokalområdet i årevis, og du er dermed sikret kompetent rådgivning igennem hele processen ved salg og værdioptimering af din erhvervsejendom.

Vores rådgivning afsøger således først og fremmest mulighederne i investeringsejendommen på kort og lang sigt:

• Er det muligt at omlægge ejendommen fra erhverv til beboelse?
• Kan ejendommen ombygges for at sikre bedre udnyttelse eller skabe flere lejemål?
• Kan jorden udstykkes og noget sælges fra?
• Hvad er den nuværende og fremtidige markedsleje i området for boligejendomme?

De erfarne rådgivere fra danbolig Erhverv er alle rutinerede i at finde svarene på denne type spørgsmål og vores løfte er simpelt: Vi skaber grobund for det bedst mulige risikojusterede afkast, når du vil investere i ejendomme.

Find erhvervcenter

Bestil en vurdering

Dine kontaktdetaljer

Det siger vores kunder

1/6
Solgt
Solgt

Professionel og effektiv proces

”Vi overtog ejendommen med ca. 700 ledige m² og valgte danbolig Erhverv Hillerød som samarbejdspartner til at løse sagen. Det har været en professionel og effektiv proces, hvor erhvervsmægler Lisbeth Spindler og hendes team bidrog med værdifuld rådgivning og netværk. Resultatet blev to gode udlejninger til lejere, som vi ser blive i huset mange år. Vi ser frem til at styrke samarbejdet i fremtiden.” Aksel Konge Nielsen, partner, NKN Ejendomme ApS

Københavnsvej 31, st.. 4., 3400 Hillerød
Solgt
Solgt

"1000 tak for hjælpen til et hurtigt og effektivt ejendomssalg. Jeg var imponeret over Phillips smidige aftaler med mig, og med køberen, samt en hurtig købsaftale. Det kom lidt bag på mig at forløbet efter aftalens underskrivelse er mere komplekst end som så, så det var trygt at Michelle var den tålmodige tovholder der var brug for. Martin medvirkede til den gode ejendomssalgsoplevelse ved overdragelsesmødet."

Langelands Plads 4, kld.., 2000 Frederiksberg
Solgt
Solgt

"Hvis du går i salgstanker, vil jeg klart anbefale danbolig Erhverv København. Yderst professionelle og behaglige, gennem hele salgsforløbet."

Valby Langgade 49, st.. th., 2500 Valby
Solgt
Solgt

"Vi har været yderst tilfredse med danbolig Erhverv København. Vi har været I tæt dialog med Phillip Adler som har stået til rådighed for os i alle henseende. Meget professionel håndtering af salg af butik som endte med et tilfredsstillende salg. Tusind tak, vil til hver en tid benytte mig af samarbejdet med Phillip Adler, danbolig Erhverv København. "

Nørre Farimagsgade 61, st.. th., 1364 København K
Solgt
Solgt

"Vi er en lille andelsboligforening, som har haft stor glæde af danbolig Erhverv København i forbindelse med udlejning af vores kontorlokaler. I forløbet blev vi præsenteret for mulige lejere, hvor danbolig Erhverv København analyserede fordele og ulemper, og stod for udformning og forhandling af lejekontrakt. I sidste ende fandt danbolig Erhverv København de helt rette lejere til os, præcis som vi havde ønsket os."

Forchhammersvej 15, st.. tv., 1920 Frederiksberg C
Solgt
Solgt

”Tak for hjælpen med salget af Vinkældertovet 4 i Faxe. Som sælger af ejendommen har det været en god og tryg oplevelse at have Per og danbolig Erhverv Roskilde som mægler.”

Vinkældertorvet 4, 4640 Faxe