0

Find købere

Tjek salgsprisen

Erhvervsejendomme

I over 20 år har danbolig Erhverv aktivt rådgivet på det danske marked for erhvervsejendomme. Få kender markedet bedre, og vi har dybe kernekompetencer inden for salg, leje og afståelse af alt fra butikker til kontorbygninger, lagerfaciliteter, butikscentre, produktionshaller og restaurationslokationer.

Efter grundig analyse af ejendommen og dens potentiale kommer vi med et oplæg til salgsplan og markedsføring, inklusiv en realistisk værdiansættelse. Dermed afstemmer vi sælgers forventninger og sikrer, at der i salgsprocessen altid ligger solid viden samt analyse til grund for alle beslutninger. 

Vi er eksperter i ejendomsmarkedet omkring alle vores lokationer, så ud over de ejendomme vi har til salg, har vi også altid kendskab til en række ejendomme, der ikke officielt er på markedet endnu, men som kan købes af den rette. Hvert eneste år faciliterer vi således en lang række off-market muligheder, og vi er eksperter i at håndtere netop denne type processer.

Hos danbolig Erhverv finder vi en handlekraftig køber via en professionel personlig proces og opnår den bedst mulige pris til en tilfreds sælger.

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg et af de erhvervscentre, der ligger i dit område.

Det siger vores kunder

  • Solgt

    Industrivænget 12B

    ´Mægler gjorde lige, som han skulle, nemlig at varetage både sælgers og mine interesser, så alle parter var tilfredse med forhandlingen, som var præget af udlandsophold hos parterne og dermed store tidsforskelle. Dette fik mægler på bedste vis udvandet ved en hurtigt og effektiv forhandlingsproces´. Malermester, Niels Ole Jensen, Malerfirmaet 10Kanten A/S

  • Solgt

    Smedeland 26

    ´Vi har købt den fuldt udlejede investeringsejendom beliggende Smedeland 26B i Glostrup. Med erhvervelsen af de 3.684 m² har vi nu 3 ejendomme i området. Ejendommen ligger i et attraktivt område, hvor kommunen har spændende planer. Vi er meget glade og tilfredse med erhvervelsen. Tak til erhvervsmægler, Johnny Hallas, for din professionelle løsning af denne opgave´. Frank Buch-Andersen, CEO, Rent Estate A/S.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.