0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv København

Dag Hammarskjölds Allé 13, 2. sal
2100 København Ø
77 88 20 20
erhverv.kbh@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv København

+45 77 88 20 20

danbolig Erhverv er en landsdækkende erhvervsmægler med erhvervscentre fordelt rundt i Danmark.

Geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn og områderne/byerne Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Taastrup, Tårnby og Vallensbæk.

Markedet for b.la. erhvervsejendomme, handelsværdier i salgsager eller valuarvurderinger til andelsboligforeninger er komplekst og aktuelt præget af høj aktivitet. Derfor bør du stille store krav til dine rådgivere, eller skal du for eksempel skal sælge din forretning eller butik, dit virksomhedsdomicil, søger indsigt om investeringsejendomme eller overvejer et ejendomsudviklingsprojekt.

Vi yder rådgivning til alle typer erhvervsopgaver, lige fra forhandling af erhvervslejekontrakter, værdiansættelser, markedslejevurdering og vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme til køb og sammensætning af porteføljer.

I over 20 år har vi hos danbolig Erhverv rådgivet danske og udenlandske virksomheder i alle former for ejendomstransaktioner m.v., og med vores landsdækkende netværk af betroede erhvervsmæglere samt vores stærke boligbrand, kan vi hjælpe med alle typer af sager som b.la.

• Rådgivning om projektudvikling og muligt projektsalg – både af grunde og eksisterende ejendomme

• Rådgivning i forbindelse med generationsskifte

• Uvildige valuarvurderinger i forbindelse med bl.a. regnskabsaflæggelse, generationsskifte, belåning og med henblik på at foretage relevante omlægninger

• Vurderinger af andelsboliger – herunder valuarvurderinger

• Årsvurderinger

Vores kompetencer spænder bredt, men med vægt på udlejning af kontor, restauration og butikslejemål i alle størrelser, salg af investeringsejendomme og erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder men ikke mindst markedslejevurderinger, valuarvurderinger af b.la. andelsboliger samt vurdering af erhvervsandele og erhvervsejerlejligheder.

Vores samarbejde med Nordea giver adgang til kompetent finansiel rådgivning og det dybe lokale kendskab hos vores ansatte sikrer dig en korrekt og præcis værdiansættelse. Din sag bliver altid ledet af vores meget erfarne mæglere, hvilket sikrer personligt fokus på netop din sag. Hos danbolig Erhverv er du aldrig bare en klient, men altid en samarbejdspartner.

En lokal dynamisk erhvervsmægler med et stort bagland og netværk.

Når du samarbejder med danbolig Erhverv, får du altid én ansvarlig, faglig kompetent og tilgængelig personlig mægler. Din mægler kan selvstændigt tage hurtige beslutninger og trækker på specialisterne i vores bagland, når vi har behov for at supplere vores egne kompetencer.

Har din virksomhed en opgave, som du ønsker, at danbolig Erhverv skal løse for dig, eller ønsker du et uforpligtende møde om dine muligheder omkring en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Her er vi

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Valby Langgade 49, st. th.

  "Hvis du går i salgstanker, vil jeg klart anbefale danbolig Erhverv. Yderst professionelle og behaglige, gennem hele salgsforløbet."

 • Solgt

  Forchhammersvej 15, st. tv.

  "Vi er en lille andelsboligforening, som har haft stor glæde af Danbolig i forbindelse med udlejning af vores kontorlokaler. I forløbet blev vi præsenteret for mulige lejere, hvor Danbolig analyserede fordele og ulemper, og stod for udformning og forhandling af lejekontrakt. I sidste ende fandt Danbolig de helt rette lejere til os, præcis som vi havde ønsket os." / AB Forchhammersvej, Frederiksberg.

 • Solgt

  Nørre Farimagsgade 61, st. th.

  "Vi har været yderst tilfredse med danbolig Erhverv. Vi har været I tæt dialog med Phillip Adler som har stået til rådighed for os i alle henseende. Meget professionel håndtering af salg af butik som endte med et tilfredsstillende salg. Tusind tak, vil til hver en tid benytte mig af samarbejdet med Phillip Adler, danbolig Erhverv. "

 • Solgt

  Langelands Plads 4, kl.

  "1000 tak for hjælpen til et hurtigt og effektivt ejendomssalg. Jeg var imponeret over Phillips smidige aftaler med mig, og med køberen, samt en hurtig købsaftale. Det kom lidt bag på mig at forløbet efter aftalens underskrivelse er mere komplekst end som så, så det var trygt at Michelle var den tålmodige tovholder der var brug for. Martin medvirkede til den gode ejendomssalgsoplevelse ved overdragelsesmødet."

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv København
Dag Hammarskjölds Allé 13, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 40710329
Erhverv København A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.