0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Erhverv Hillerød

Helsingørsgade 41 A
3400 Hillerød
70 22 85 95
erhverv.nordsjaelland@danbolig.dk

Bestil en vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Erhverv Hillerød

Velkommen hos danbolig Erhverv Hillerød


Vi ved, at det er en tillidssag, når du vælger os som din samarbejdspartner til salg eller udlejning af erhverv. Derfor lægger vi vægt på at give dig den bedste rådgivning, der tager højde for dine interesser og markedets udvikling, og vi fortæller dig ærligt, hvis vi mener, at du får mere ud af at vente med et salg. Vi gør meget ud af at sikre, at det er den/de bedste mægler(e) til opgaven, så du får en tryg og professionel oplevelse fra start til slut. Hos os er du garanteret en god service, hvor ærlighed og samarbejde er alfa og omega.


Overvejer du at sælge en erhvervsejendom eller et erhvervslejemål i Nordsjælland, Storkøbenhavn eller på Vestegnen, vil vi gerne give dig en uforpligtende vurdering. Ønsker du i stedet at leje ejendommen ud, hjælper vi også gerne med det. Vi er eksperter i salg og udlejning, når det drejer sig om et kontorlokale eller et erhvervslokale, en domicilejendom, investeringsejendom, lager- og produktionsejendom, udlejningsejendom eller en butiksejendom. Vi er i stand til at favne hele paletten uanset ejendomstype - så er du for eksempel på jagt efter en udlejningsejendom til salg, så er du landet det rigtige sted.

Vores mæglere er udrustet med mange forskellige spidskompetencer, og derfor supplerer vi hinanden godt i teamet, hvor vi trækker på den brede erfaring, vi besidder tilsammen. Vi gør meget ud af vores personlige engagement og gør vores ypperste for at sikre dig en kompetent og effektiv proces. Vi værner om vores professionalisme og gode renommé, og derfor er det vigtigt med konstruktiv sparring og samarbejde.

En succesfuld oplevelse fra start til slut
Vores kunder spænder vidt - lige fra de større investeringsfirmaer og fonde til den mindre investor. Eller dem, som ønsker at erhverve en ejendom til eget brug. Det er vigtigt for os, at vores rådgiverrolle er tilpasset dig og dine ønsker. Skulle det ske, at vi en sjælden gang ikke er de rigtige til opgaven, så siger vi det og hjælper dig trygt videre. Vi tager ansvar og engagerer os i hele processen.

Vores mål er, at aftalen bliver til fordel for begge parter, uanset om det er sælger og køber - eller udlejer og lejer. Vi arbejder engageret og målrettet for at få en succesfuld aftale i hus med professionel og ærlig rådgivning. Fysisk er vi forankret i Region Hovedstaden, og vi vil være din foretrukne samarbejdspartner, uanset om det handler om salg eller udlejning af erhvervsejendomme eller en boligudlejningsejendom.

Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt og godt igennem din ejendomshandel.

Her er vi

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Bydammen 7

  "Salget af min ejendom i Ballerup via danbolig Erhverv foregik meget tilfredsstillende. Erhvervsmægler, Palle Andersen, er en rigtig god og behagelig mand, som har hjulpet mig bedst muligt med at finde en køber til ejendommen – effektivt og professionelt." Anders Lentz-Nielsen, sælger af Bydammen 7, Ballerup.

 • Solgt

  Bomose Alle 12

  "Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og processen omkring salget af vores bygning gennem danbolig Erhverv Hillerød. Erhvervsmægler Dorthe Mills og hendes team har været hurtige, direkte og yderst professionelle i deres kommunikation hvilket har givet stor tryghed og hertil kommer at de sikrede et tilfredsstillende og hurtigt salg." Mads Arentoft, sælger af Bomose Alle 12, Helsinge.

 • Solgt

  Smedeland 26

  "Vi har købt den fuldt udlejede investeringsejendom beliggende Smedeland 26B i Glostrup. Med erhvervelsen af de 3.684 m² har vi nu 3 ejendomme i området. Ejendommen ligger i et attraktivt område, hvor kommunen har spændende planer. Vi er meget glade og tilfredse med erhvervelsen. Tak til erhvervsmægler, Johnny Hallas, for din professionelle løsning af denne opgave." Frank Buch-Andersen, CEO, Rent Estate A/S.

 • Solgt

  Industrivænget 6

  "Ved udlejningen af ca. 1.000 m2 box butik i erhvervsområde i Hillerød bistod danbolig Erhverv. Det var en positiv proces med en god dynamik og ikke mindst et tilfredsstillende, effektivt forløb. Erhvervsmægler, Dorthe Mills, formidlede udlejningen." Advokat, Jørgen Lillelund Olsen, K/S Industrivænget, Hillerød, udlejer af Industrivænget 6, Hillerød.

Aktuelt

 • Investorer bør kigge nordpå

  Hillerød er Nordsjællands vækstcentrum. Frem mod 2025 bygges der for milliarder. Foto: Region Hovedstaden © Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter

  Læs artiklen her
 • danbolig Erhverv lander rekord ejendomshandel

  En omfattende portefølje af sjællandske ejendomme, hvor bl.a. Danske Bank har til huse, har skiftet ejer.

  Læs mere her
 • Gode råd om dit køb og salg af ejendomme

  Det er vores erfaring, at vores rolle som mægler har ændret sig over årene fra den traditionelle erhvervsmæglerrolle til rådgiver/sparringspartner for investor, som skal skabe et beslutningsgrundlag for at købe eller sælge en given ejendom. Beslutningsgrundlaget for investering er blevet mere kompleks og nuanceret, da der er mange parametre, som skal overvejes i forbindelse med et køb/salg. Det være sig en investeringsejendom/domicilejendom. Læs med her:

  Læs hele artiklen her
 • Meget tilfredsstillende samarbejde

  danbolig Erhverv har været erhvervsmægler for Dan Mark Ejendomme på flere udlejninger og vurderinger og formidlet salg af nogle af vores ejendomme. Jeg oplever danbolig Erhverv som en utrolig præcis og punktlig samarbejdspartner. De kender deres marked og formår at prisfastsætte de givne ejendomme og lejemål, således at priserne bliver markedskonforme i områderne, hvilket afspejler god erfaring. Jeg sætter pris på den fornuftlige dialog, der er om udbudsvilkår og efterfølgende dialog om fastsættelse om de endelige handelsvilkår. danbolig Erhverv giver en hurtig feedback på opgaverne. Herudover er det også en fornøjelse, at hele sagen bliver ”fulgt helt til døren” som en naturlig del af den samlede service. Michael Willaume Andersen, Direktør, Dan Mark Ejendomme A/S

 • Fortsat usikkerhed om moms eller ej ved salg af gammel ejendom til nedrivning - på trods af udtalelse fra EU-domstolens generaladvokat.

  Læs med, når senioradvokat, Mette Juul, fra Plesner sætter fokus på tvisten, som verserer, med baggrund i momsloven og EU’s momsregler. Interessant læsning ift. investering i ældre bygninger for alle sagens parter.

  Læs hele artiklen her
 • Moms på byggegrunde

  Moms på byggegrunde er et emne, som har optaget mange rådgivere og developere igennem årene, siden det blev indført i 2011. Der har igennem årene været en del tvister om fortolkningen af begrebet og de økonomiske konsekvenser. Nu er der så skabt lidt mere klarhed, idet der er faldet en EU-dom, som tager stilling til momspligt eller ej. Senioradvokat Mette Christina Juul fra Plesner udtaler sig om denne dom i hendes klumme.

  Læs hele klummen

Forretningsoplysninger

danbolig Erhverv Hillerød
Helsingørsgade 41 A
3400 Hillerød
CVR: 29138109
Johnny Hallas ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

danbolig Erhverv har en række dygtige samarbejdspartnere:

danbolig

danbolig er en landsdækkende kæde af selvstændige, lokale boligmæglere, som arbejder ud fra de fælles værdier troværdig, kompetent, dynamisk og empatisk. danbolig samarbejder med Nordea og kombinerer kædens stordriftsfordele med den enkelte mæglers kendskab til det lokale marked.

Nordea Erhverv

danbolig Erhverv samarbejder med Nordea Erhverv, når vi har brug for at tilbyde vores opdragsgivere finansiel rådgivning – herunder om muligheder for belåning, refinansiering og låneomlægning.

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje, bliver drevet af Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har over 140 af landets største erhversmæglere som medlemmer.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.