0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • plantegning
 • plantegning
 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • 360 thumbnail billede
 • 360 thumbnail billede
Se billeder, plantegning mm.

J.P. Larsens Vej 9
8220 Brabrand

Type Kontor
Udbudsform Leje
Årlig leje 143.000
Sagsnummer 90200172871
Etageareal 260 m²

Spændende lejemål tilpasset lejers behov

Introduktion
Ejendommen på i alt 1.200 m² er overtaget af VVS-Installatør Lars Lykkegaard ApS, som selv benytter godt 1/3 af ejendommens areal. I ejendommen forefndes 636 m² kontorareal, som ønskes udlejet - samlet eller opdelt, hvor den kommende lejer selv kan få indflydelse på indretningen. Der er således mulighed for anvendelse til f.eks. kontorformål, showroom, klinik eller en kombination heraf.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde i Brabrand i det vestlige Aarhus med synlig facade til den trafikerede Silkeborgvej. Området ligger 3,5 km. fra Motorvej E45 ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest og med 2 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med bl.a. flere busforbindelser på Silkeborgvej få hundrede meter fra ejendommen.

Beskrivelse
Ejendommen fremstår med pudsede og lysegrå facader og ligger med facade til Silkeborgvej med indkørsel fra J.P. Larsens Vej. Bygningen er i to plan, og de ledige arealer udgøres af i alt 636 m² kontor på 1. sal. Arealerne kan fungere som ét samlet lejemål, eller alternativt opdelt i to, selvstændige lejemål på f.eks. 260 m² og 376 m².

Kontoret på de 376 m² vender ud mod Silkeborgvej og entreres via en præsentabel hall i stueplan med trappeløb til overetagen. Arealerne på 1. sal består af en kombination af åbne kontorlandskaber og cellekontorer i varierende størrelse. I stueplan forefindes et te-køkken samt to toiletter. Kontorene fremstår lyse og venlige og er overvejende belagt med mørke gulvtæpper. På lofterne er der opsat akustikdæmpende troldtektplader.

I forlængelse af ovenstående lokaler forefindes kontoret på de 260 m², som entreres via en udvendig, flisebelagt trappe mod J.P. Larsens Vej. Arealerne består af en kombination af åbne kontormiljøer og cellekontorer i varierende størrelse. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken, to toiletter samt et badeværelse. Kontorene fremstår lyse og venlige og er belagt med bl.a. trægulve og linoleum. På flere af lofterne er opsat akustikdæmpende troldtektplader.

Kontorene på 1. sal kan enten anvendes med den indretning, som forefindes på ejendommen i dag, idet lejen og øvrige vilkår i nærværende opstilling er sat med udgangspunkt heri. Alternativt kan lejemålet skræddersys den kommende lejers specifikke behov. Udlejer vil således forestå og afholde omkostningerne forbundet hermed. Lejen, uopsigelighed samt øvrige vilkår vil blive afstemt herefter - ring og hør nærmere om mulighederne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Økonomien i nærværende opstilling omfatter kontorlejemålet på de 260 m².

Åbent hus

J.P. Larsens Vej 9, 8220 Brabrand

Der er ingen åbenthus i kalenderen for denne bolig, men du kan bestil en fremvisning i menuen til venstre

Følg denne ejendom

Det er nødvendigt at logge ind for at benytte denne funktion

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

J.P. Larsens Vej 9
8220 Brabrand

Type Kontor
Udbudsform Leje
Årlig leje 143.000
Sagsnummer 90200172871
Etageareal 260 m²
Årlig forbrugsudgifter 25.220
Energimærke G
 • Hent prospekt
 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler

Vil du have adgang til vores off-market-sager?

danbolig Erhverv råder over en række investeringsejendomme, som kun handles off market.
Se udvalget - og kontakt danbolig Erhverv, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Se off-market-sager

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne ejendom? Send en besked til os.

Mads Thomsen

Mads Thomsen
Senior Erhvervsmægler, cand. merc. aud.
Telefon: 31594258

danbolig Erhverv Aarhus
Banegårdspladsen 11, 4.
8000 Aarhus C

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.